Modele lyerje

Nëse Jeni midis ngjyrave ne tendence Edhe për sa i përket ngjyrave për te Lyer shtëpinë Mund te merrni frymëzim nga nuancat ne tendance për këtë Sezon. Nëse ideja për TI Lyer muret me ngjyra shume te theksuara Ju tremb por comme ngjyra e bardhe NUK Ju pëlqen Mund te synoni për ngjyra delikate dhe te çelura si për shembull ngjyra e fildishte, Boje qielli e lehte, ngjyre kremi ETJ. Një tjetër Teknik MBase Edhe Kjo e dal nga Moda por Edhe sot ka nga ATA qe e preferojnë është aplikimi i bojës me pigment Metalik Duke i dhënë ambientit një pamje Antike por KY efekt është i përshtatshëm Vetëm për ATO qe Kane mobilise Antike APO klasike ne shtëpi. Duke zgjedhur te lyeni Vetëm një zone te dhomës dhe Duke lënë pjesën tjetër ne ngjyre te bardhe do te krijoni një efekt te këndshëm. Muret me efekt sfungjer dukeshin se Kishin kaluar nga Moda por akoma dhe sot Kjo Teknik krijon drite hije te bukura. Nëse muret janě shume te lArte dhe një ngjyre Mund te duket monotone Mund TI ndani muret Duke i Lyer gjysme ne ngjyre te bardhe dhe gjysme ne ngjyrën qe dëshironi si për shembull ne ngjyrën GRI, mustarde, KREM, jeshile lime ETJ. Behet fjale për një nga tendencat me te përhapura ne Vitet e fundit për sa i përket lyerjes se mureve Duke i dhënë kështu një Shije personale ambientit. Ngjyrat qe Natyra na dhuron me ndryshimin e sezonit Mund te marrin frymëzim për te arreduar dhomën dhe për te Lyer muret Duke i kombinuar ATO ne mënyrë harmonike, natyrale dhe relaksuese. Nëse dëshironi te lyeni një Dhome te vogël, ideja me e mire është te përdorni ngjyra te shkëlqyeshme dhe te cilat reflektojnë për TI dhënë një efekt me te PLOTE, Kush preferon ngjyrat e ngrohta Mund te zgjedh midis tonaliteteve KREM APO atyre te ftohta. Kur transferohemi ne një apartament te ri APO dëshirojmë te rinovojnë ambientin jemi ne kërkim te ideve për te Lyer muret e shtëpisë. Ne Fakt për te ndryshuar pamjen e një Vendi është e nevojshme te filloni pikërisht nga muret sidomos Kur kërkoni diçka ndryshe se e bardha e zakonshme.

Ja DISA IDE nga te cilat Mund te merrni frymëzim për te Lyer muret e shtëpisë. Pikturat e realizuara ne mur Mund te jete ideja e Duhur madje Edhe për te arreduar. Ne këtë Rast është e rëndësishme te gjeni një artiste dhe te këshilloheni Edhe ne punimet e pjesës tjetër te mureve..